Jag heter Ove

+46 76 177 59 55

info@jagheterove.nu

Vem är jag?

Jag är en lagom man i mina bästa år som kämpar både mot Jante och Luther och mot mycket annat som vill påverka mitt liv i fel riktning. Energisk pedagog som gått en lång väg med många återvändsgränder som lärt mig mycket och jag tänker gå mycket längre och vara djärvare i framtiden.

 

Jag är framförallt pappa, har barn (15-17-20) och jag har varit mycket närvarande som far och det har lönat sig. Stor familj och släkt, mamma 87 år, tre syskon, syskonbarn m.fl.

 

Arbetar nu som utbildningschef på ett internetförlag i Gamla Stan, är månskensbonde, har jobbat som brevbärare, tidningsbud, bilmekaniker, maskinställare, biståndsarbetare, ekonomi, jobbat med utvecklingshämmade, vaktmästare, projektledare, jurist m.m.

 

Nu gör jag en återsatsning på politiken som jag tidigare lade på hyllan för att satsa på barnen men nu är de så stora att det är dags. Välutbildad, god ekonomi bor i medelklassområde. Gillar smala filmer, vinyl och öl (måttligt).

 

Trots att jag känner mig feg ibland är jag modig, har civilkurage, säger ifrån, ifrågasätter och gillar att utmana mig genom att göra nya och spännande saker. Min ”att göra lista” är lång och blir bara längre och längre. Så nyfiken kommer jag att dö! Jo, jag är en drömmare men försöker förverkliga mina drömmar. I nästa liv ska jag bli läkare eller mordutredare….

 

Anses vara snäll och lite väl konfliktobenägen. Jag står inte alltid på mig även om jag borde, anser inte att livet går ut på makt och onödigheter men har stark intuition och det fungerar för det mesta.

Barndom
Medeltid
Nutid